İdari ve Mali İşler Müdür Yrd.

Şahannur COŞKUNÇELEBİ İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı 1977 yılında Trabzon ili Çaykara ilçesinde doğdu.1994 yılında Ataköy Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 1995 yılında Trabzon Yalıncak Sağlık ocağında göreve başladı.1996 yılında Erzurum Numune Hastanesi Acil servis hemşireliği ve psikiyatri servis sorumlu hemşireliği yaptı. 1999 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Hemşirelik bölümünden mezun oldu.2008 yılında Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesinde acil serviste çalıştı. 2011 Yılın da Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünden mezun oldu.Meslek Hastalıkları hastanesinde idari ve mali işler müdür yardımcısı olarak göreve devam etmektedir.